joi, 8 martie 2012

Crudu, Pestritu si Dragusanu, cumparate pe 100.000 euro si trei camile!



Trio-ul de soc al asistentelor TV paraseste Romania! Saptamana viitoare va fi ultima saptamana in care le veti putea admira pe cele trei frumuseti mioritice.

Crudu, Pestritu si Dragusanu pleaca in Yanbu, un oras din Arabia Saudita, deoarece au fost cumparate de un arab. Arabul, pe nume Ammar Fadi Mus'ad, este un cunoscut magnat, care se ocupa de afaceri cu petrol, el detinand numeroase puturi in peninsula araba.

Arabul, aflat cu prima sa sotie in vacanta in Romania, le-a indragit pe fetele noastre si le-a cumparat pe loc de la rudele acestora. Suma totala pe care a platit-o Mus'ad a fost 100.000 euro si trei camile mascul, un pret bun pentru lumea araba, dar si pentru rudele fetelor.

Trebuie mentionat ca Daniela Crudu, Adelina Pestritu si Bianca Dragusanu vor avea rangurile de a 23-a, a 24-a si a 25-a sotie din harem.


Daniela Crudu i-a facut striptease Andreei Popescu


De cand a ajuns la emisiunea lui Capatos, Daniela Crudu si-a dat arama pe fata.

Si pentru ca show-ul trebuie sa aiba audienta mare, Crudu se comporta "pacatos".

Ieri, Andreea Popescu a fost sarbatorita de echipa "Un show pacatos" pentru cele 27 de ierni implinite.

Dupa ce fosta iubita a lui Liviu Varciu a declarat ca nu este implinita din punct de vedere emotional si ca inca este in cautarea unui barbat potrivit pentru ea, Capatos i-a adus in platou un tort cu un barbat dezbracat pe el.

Si ca sa intregeasca surpriza, i-a adus un stripper ca sa-i danseze la ora 12. Numai ca bruneta nu a fost foarte incantata de surpriza, spunand ca ea prefera mai degraba "barbatii simpli, cu burtica", nu cu "patratele".

Pentru a inveseli si telespectatorii de gen masculin, Daniela i-a dansat in poala Andreei cateva minute bune.

Nici Andreea nu s-a lasat mai prejos, i-a pus mana pe fund si s-a aratat tare "excitata" de prestatia prietenei sale.

Daniela Crudu face striptease pe "Vasul iubirii"

Daniela Crudu nu a renuntat la obiceiurile pe care le avea inainte de a ajunge celebra.

Bruneta s-a reintors la meseria de stripteuza, chiar daca pentru scurt timp.

Prezentatorul emisiunii "Un show pacatos", Dan Capatos a deconspirat cateva detalii din spectacolul "Vasul iubirii", unde participa si asistena sa, Daniela Crudu.

Proaspat plecata din grupul de seara al Antenei 1, Cruduta a si facut un pictorial topless pentru show-ul ce se filmeaza pe un vas.

"Nici nu a plecat bine si a facut si un numar de striptease acolo. A facut topless. O sa vedeti imagini cu ea zilele urmatoare", a spus Capatos.

Si Bianca, cealalta asistenta a lui Capatos si buna prietena a Danielei, a spus ca Daniela i s-ar fi confesat ca vrea sa revina pe uscat pentru ca are rau de mare.

Stoian nu a putut rezista tentatiei si a facut o gluma cu tenta sexuala: "Nu are rau de mare, are rau de mica".

Adina Barbu a pozat topless pentru Petrolul Ploiesti


Adina Barbu este microbista infocata. Desi e din Brasov, echipa ei de suflet e Petrolul Ploiesti.

Ploiestenii joaca din acest sezon in Liga I, iar Adina le tine pumnii sa ajunga cat mai sus. Pana atunci, insa, ploiesteni din toate colturile tarii, priviti cum va sustine focoasa bruneta.

Acesta nu este primul pictorial al Adinei. De cand a intrat in showbiz, cu titulatura de "Noua Nicoleta Luciu", ea a fost protagonista multor pictoriale nud.



Iata prima poza cu Carmen Bruma in sanii goi!

Prima fotografie care o infatiseaza topless pe iubita prezentatorului tv Mircea Badea face ravagii pe internet. Carmen Bruma isi arata nurii pe un site de nudisti.

De cand este figura publica, Bruma nu a pozat niciodata in femeia fatala si nici nu a lasat ca viata particulara sa-i directioneze cariera.

Totusi, cu imaginea care a aparut de curand, cel mai probabil prezentatoarea stirilor sportive de la Realitatea TV va ramane mult timp pe primele pagini ale tabloidelor.

Desi arata mai degraba a baietel decat a femeie in toata firea, sportiva nu s-a temut sa se lase fotografiata pe o plaja de nudisti, in sanii goi.

Din cate se pare, fotografia a fost realizata de o persoana apropiata vedetei, posibil chiar de Mircea Badea.

Cu siguranta, nici Carmen Bruma, nici Mircea Badea nu vor fi incantati de fotografie, asa ca vom vedea cat de curand declaratii invinuitoare asupra pixelului albastru, gen "Rusine, Dinu Patriciu!"

Alexandra Stan şi-a arătat păsărica pe scenă - IMAGINI HD


Alexandra Stan a demonstrat din nou că nu are inhibiţii. Fără să poarte lenjerie intimă şi încinsă de acordurile melodiei Mr. Saxobeat, vedetei i-a scăpat "porumbiţa" din pantalonaşii minusculi.

Pentru că muzica pe care o cântă impune o coregrafie dinamică, era lesne de înţeles că până la urmă va avea parte de un "accident". Când a ridicat piciorul în timpul dansului, pantalonaşii mult prea mici s-au dat la o parte lăsând să i se vadă zona intimă. Incidentul s-a petrecut în cadrul evenimentului muzical Ballermann Hits 2011.

Alexandra nu este la prima "apariţie" de acest fel, ea fiind pozată în trecut în ipostaze asemănătoare pe scenă la Milano.



Pe 23 septembrie, vinerea aceasta, Alexandra Stan va sustine un concert la Arenele Romane. Biletul e doar 20 de lei, fiindca e vorba de un concert caritabil, pentru doi frati bolnavi de talasemie majora. Puteti cumpara bilete de la magazinele din reteaua Germanos, Vodafone, Orange, Diverta, Librariile Carturesti sau on-line, de pe eventim.ro. Pe scena vor urca si alti artisti de top, premiati la Romanian Music Awards.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...